Community4Business voor en door ondernemers - ZZPvacaturemarkt.nl

Geplaatst: 19-10-2015

Wat biedt Community4Business de ondernemer!


Community4Business is een nieuwe community die zorg draagt voor een veilige betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools zoals o.a. een online e-learning platform.

We bieden de ondernemer 2 abonnement niveau's namelijk :

Basis , beperkt aantal mogelijkheden maar voldoende om kennis te maken met de community en andere ondernemers.

Premium , alle functionaliteiten beschikbaar zoals, online cursussen (binnenkort beschikbaar), videochat, fora , Presentaties, Meetings*.

* De cursussen worden gemaakt door de kennispartners die daarbij duidelijk vermelden welke cursussen gratis zijn en welke tegen een schappelijke vergoeding te volgen zijn.

Binnen de community hebben we betrouwbare ervaren ondernemers die hun eigen expertise aan leden ten toon stellen om te helpen. Deze ervaren ondernemers zijn vertegenwoordigd binnen de community in een eigen kennisgroep waar ze berichten, (instructie)video's en presentaties neerzetten die belangrijk kunnen zijn voor uw onderneming.

Als u premium lid geworden bent van de Community kunt u van elke kennisgroep gebruik maken door simpelweg lid te worden van die groep.

Uiteraard kunt u kennismaken met die ervaren ondernemers en als u besluit om een vervolgtraject aan te gaan met deze persoon
dan maakt u 1 op 1 verdere afspraken.

U leert andere ondernemers kennen die u kunt toevoegen aan uw kennissenkring, onderling priveberichten, video's, openbare berichten etc.. uitwisselen.

Wat levert het u als ondernemer op :

De meerwaarde van deze community zit hem in het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de hulp die u nodig denkt te hebben daar alle aanwezige kennishebbers cq

dienstverleners gescreend zijn op betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid*.

U blijft op de hoogte van actueel nieuws omtrent uw aandachtsgebied door lid te worden van de betreffende groepen.

U leert van en deelt kennis met andere ondernemers.

Online alles binnen handbereik dus geen onnodige reistijden.

Videochat met andere ondernemers zodat u sneller een band opbouwt binnen onze community

Door samen te werken kun je meer bereiken en kun je elkaar klanten toe spelen zodat ieder meer omzet genereert.

Bekijk meer informatie over ondernemen op onze website


Gratis advertenties plaatsen