Over ZZP Vacature Markt.

ZZP Vacature Markt is Dé gespecialiseerde vacaturebank voor ZZP vacatures, ZZP'ers, Freelancers en opdrachtgevers.

Op de vacaturebank ZZPvacaturemarkt.nl zult u als werkzoekende uitsluitend een aanbod van banen, opdrachten en zzp vacatures vinden welke speciaal bedoeld zijn voor ZZP'ers en Freelancers. In tegenstelling tot vrijwel alle Nederlandse vacature en banensites is het niet mogelijk om via ZZPvacaturemarkt.nl personeel te werven voor loondienst of vaste dienstbetrekking. ZZPvacaturemarkt.nl is de banensite waar u als ZZP'er (Zelfstandige Zonder Personeel) of Freelancer online kunt solliciteren naar diverse opdrachten in verschillende branches welke zijn geplaatst door onze opdrachtgevers of tijdelijke werkgevers.

ZZP Vacature Markt heeft als doelstelling om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt naar ervaren ZZP'ers en Freelancers tussen werk en tijdelijke opdrachtgevers op een eenvoudige maar vooral op een effectieve manier naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Voor wie is ZZP Vacature Markt geschikt?

Werk en opdrachtgevers.

Via de vacaturesite ZZPvacaturemarkt.nl kunt u als werk of opdrachtgever gratis een vacature, opdracht of tijdelijke baan plaatsen wanneer u een ZZP'er of een Freelancer zoekt. Tevens kunt u als werk of opdrachtgever gratis zoeken in onze CV-Database naar  ZZP'ers of Freelancers met ervaring in uw branche. Op die manier kunt u eenvoudig in contact komen met de juiste specialist voor uw opdracht of geplaatste vacature.

U zult u als opdrachtgever, werkgever uitsluitend reacties ontvangen van ZZP'ers (Zelfstandige Zonder Personeel) en Freelancers op de door u geplaatste vacatures en opdrachten.

Meer informatie voor werk en opdracht gevers.

Werkzoekende ZZP'ers en Freelancers.

Bent u als gespecialiseerde ZZP of Freelancer op zoek naar nieuwe opdrachten, vacatures of een tijdelijke werkgever dan is het raadzaam gratis uw CV aan te maken op ZZPvacaturemarkt.nl. Via onze banensite worden dagelijks nieuwe vacatures, banen en opdrachten geplaatst door werkgevers die graag hun opdracht uitbesteden aan een ervaren vakman of vakvrouw. Via ZZPvacaturemarkt.nl kunnen werk,- en opdrachtgevers online uw cv bekijken en contact met u opnemen. U kunt als ZZP of Freelancer ook zelf op zoek naar passende vacatures en opdrachten via onze banensite. Staan er op dit moment (nog) geen passende vacatures of opdrachten online, maak dan gebruik van onze Vacature Search Agent die u via e-mail informeert wanneer een passende opdracht of vacature is geplaatst op ZZPvacaturemarkt.nl.

Plaats als ZZP'er of een Freelancer gratis uw cv op onze vacaturebank en ga direct op zoek naar nieuwe opdrachten en vacatures.

Plaats gratis uw cv als ZZP'er of Freelancer.

 

 

Gratis advertenties plaatsen